Consultanta Feng Shui Interior si Exterior Locuinta

Feng Shui (pronunțată „fung shway”) este practicat de peste 5000 de ani si este o straveche stiinta chineza legata de mediul inconjurator, care explica cum acesta ne influenteaza zi de zi, activand sau nu prosperitatea si armonia fiintei umane. Feng shui este acum folosit si respectat de arhitecti, dezvoltatori imobiliari, designeri și directori corporativi, care au vazut rezultatele pe care Feng Shui le aduce. Prin amplasarea corectă a clădirilor, plasarea pereților, ferestrelor, mobilierului, plantelor și a altor elemente sau ajustări minore la zonele problematice existente, stresul poate fi redus, relațiile umane îmbunătățite, productivitatea crescută și clienții atrași de afacerea dvs. Casa ta poate deveni un loc de sanctuar senin, hrănitoare de suflet. Energia sau Qi (forța de viață) trece prin locuință și spațiu de lucru în același mod în care trece prin corpul vostru. Mediile externe afectează stările interne ale ființei. Aspecte cum ar fi sănătatea precară, finanțele limitate sau dificultățile de relaționare pot fi urmărite la dezechilibrele structurale și energetice corespunzătoare din mediul înconjurător. Vă poate ajuta să creați un mediu care să vă susțină succesul, să vă ghideze spiritul, să vă stimuleze creativitatea, să vă promoveze sănătatea și să vă susțină relațiile. Vom petrece prima parte a consultării dvs. discutând obiectivele și preocupările dvs. principale. După o evaluare atentă a spațiului dvs., sunt sugerate ajustări și remedii adaptate nevoilor dvs. Acestea sunt adesea simple, distractive și necostisitoare.

Probabil ați experimentat zone din viața voastră care nu răspund eforturilor obișnuite. Este adesea aceste zone care răspund cel mai bine la Feng Shui. Printre situațiile care pot fi tratate cu Feng Shui se numără: * vânzarea sau găsirea unei case * crearea unei oaze personale acasă sau la locul de muncă * protecția împotriva intenției dăunătoare a altora * creșterea bogăției * reînnoirea armoniei familiei * asigurarea călătoriilor sigure * răsturnarea situațiilor periculoase * activarea schimbărilor de carieră * promovarea recunoașterii pe care o meritați * reaprinderea romantismului * eliberarea creativității * dezvoltarea unui stil de afaceri pentru a aduce mai mulți clienți * multe altele

Feng shui este un medicament de mediu care creează frecvențele care stimulează bunăstarea. Plasează obiectele obișnuite ale realității materiale zilnice, cum ar fi plantele, mobilierul, iluminatul și culoarea, în poziții care creează o rezonanță armonică cu bună avere. Feng shui obține rezultate!

Dacă vă aflați lipsită de viață în oricare dintre aceste zone, puteți beneficia de o ajustare Feng Shui. Acest lucru poate fi la fel de simplu și distractiv ca rearanjarea mobilierului dvs. sau la fel de mare ca mutarea într-o casă nouă. Modul în care locuința dvs. este așezată și cum este amplasat mobilierul dvs., afectează direct fiecare parte a vieții in mod favorabil sau nefavorabil.

Deoarece forța vieții, numită Qi, este purtătorul tuturor binecuvântărilor, trebuie să o invităm în casele și locurile noastre de muncă și să îi oferim un curs neîntrerupt să călătorească înăuntru. Dacă vom face drumul pentru o bună circulație a Qi, viețile noastre vor deveni mai sănătoase în toate privințele. Acum știm științific ceea ce a fost întotdeauna cunoscut spiritual, că totul este conectat și că orice parte a creației afectează fiecare parte a întregului. Qi, deși invizibil cu ochiul liber, poate fi recunoscut de rezultatele materiale care se manifestă în casele, corpurile și viețile noastre.

Dacă suferiți financiar, de exemplu, ar putea fi faptul că aveti colțul de „avere” al casei voastre încărcat cu bunuri neutilizate, provocând astfel obstrucția fluxului de Qi. Poate că ați pierdut o relație sau ați avut probleme cu prietenii -acest lucru se datorează unei forme neobișnuite a casei dvs., cum ar fi o parte lipsită de „căsătorie” sau de „armonie umana”. Ce puteți face dacă locuința și viața voastră nu sunt pline de binecuvântări Qi? Există sute de ajustări Feng Shui simple care sunt distractive, ușoare și care aduc rezultate uimitoare. Un spatiu cu Feng Shui bun, este ca un fotoliu in care te simti confortabil. Nu contează dacă crezi că Feng Shui este superstiție. Încă mai funcționează pentru dvs. dacă este făcut corect. În cel mai rău caz, veți fi implicat într-o activitate jucăușă. În cel mai bun caz, întreaga ta viață ar putea să se transforme în bine. Ce fel de situații pot fi ajutate prin intermediul Feng Shui?

 • găsirea unui loc de muncă
 • vânzarea unui spatiu
 • îmbunătățirea unei relații
 • câștigând mai mulți bani
 • lăsând o situație proastă
 • protecția împotriva intenției dăunătoare a altora
 • a face pace cu partenerii
 • angajarea oamenilor potriviti
 • avansare în carieră
 • dezvoltarea unui stil de afaceri pentru a aduce mai mulți clienți
 • multe altele

Pentru o evaluare Feng Shui, se foloseste atat scoala formei cat si scoala busolei, relatia celor 2 scoli este interdependenta si nu se pot separa.

Cand spunem scoala formei, ne referim la obiecte, tot ceea ce poate fi vazut, pe cand scoala busolei se refera strict la energiile Feng Shui – forte ale naturii sau stele zburtoare, pe care nu le putem vedea, dar care pot fi puse in evidenta prin masuratori si calcule.

Din momentul in care energiile si sectoarele se cunosc, cu aplicarea remediilor, putem avea o casa cu Feng Shui, o casa cu armonie si prosperitate.

Un consultant Feng Shui va putea să găsească aceste tipuri de energii Qi într-un audit/o consultanta. Practicantul Feng Shui va încerca mereu să folosească Qi binevoitor și vibrant (Sheng Qi) și să evite negativul (Sha Qi). Prin expertiza, calcule și tehnici, tipul potrivit de Qi poate fi folosit pentru a ajuta clientul cu in problemele sale.

După o evaluare atentă a spațiului dvs., sunt sugerate ajustări și remedii adaptate nevoilor dvs. Acestea sunt adesea simple, distractive și necostisitoare. Descoperim inima și sufletul casei dvs. Lumile interioare și exterioare sunt brusc în armonie. Este ca și cum ar fi deschiderea porțile norocului.

Tarife

Pretul pentru o Consultanta Feng Shui Traditional se calculeaza la mp. In acesta consultanta, sunt incluse GRATUIT si analizele BaZi pentru proprietari.

Preturi consultanta Interior si Exterior Locuinta :

 • 25-50 MP = 7 Euro/MP
 • 50-500 MP = 6 Euro/MP
 • < 500 MP = 4 Euro/MP

*Observatie: spatiile mai mici sau egale cu 25 mp au pret fix – 150 Euro.
*Preturile nu contin TVA.