Consultanta Feng Shui Birou / Afacere

Feng Shui poate face ca spațiul dvs. de lucru să funcționeze la fel de bine ca un angajat bun.

Feng Shui face ca afacerea dvs. să vorbească limba succesului. Fara Feng Shui in spațiul dvs. de afaceri ar putea fi iritant, limitat sau deprimant. Ar putea să-i înlăture pe clienți sau să te înșele altfel de tot ceea ce lucrezi. Nu lăsați clădirea să vă submineze experiența. Utilizați Feng Shui pentru a atrage clienți, a vă arăta produse, a afișa istoricul, a vă oferi mini-vacanțe, a aduna bogății, a învăța, a recunoaște fapte bune, a încuraja valorile, a duce la înțelegeri, a crea creativitate, a relaxa tensiunea, a stimula bunăstarea, tu cu orașul, întâmpinați oaspeții și faceți-vă ziua. Un practician clasic Feng Shui va putea să găsească aceste tipuri de energii Qi într-un audit/consultanta. Consultantul Feng Shui va încerca mereu să folosească Qi binevoitor și vibrant (Sheng Qi) și să evite negativul (Sha Qi). Prin expertiza și tehnici, tipul potrivit de Qi poate fi folosit pentru a ajuta clientul cu eforturile sale. Un spatiu cu Feng Shui bun, este ca un fotoliu in care te simti confortabil.

Ce puteți face daca biroul dvs nu este plin de binecuvântări chi? Există sute de ajustări Feng Shui simple care sunt distractive, ușoare și care aduc rezultate uimitoare. Nu contează dacă crezi că Feng Shui este superstiție. Încă mai funcționează pentru dvs. dacă este făcut corect. În cel mai rău caz, veți fi implicat într-o divertisment jucăuș. În cel mai bun caz, întreaga dvs viață ar putea să se transforme în bine. Ce fel de situații pot fi ajutate de ajustările Feng Shui?

 • găsirea unui loc de muncă
 • vânzarea unui spatiu
 • îmbunătățirea unei relații
 • câștigând mai mulți bani
 • lăsând o situație proastă
 • protecția împotriva intenției dăunătoare a altora
 • a face pace cu partenerii
 • angajarea oamenilor potriviti
 • avansare în carieră
 • dezvoltarea unui stil de afaceri pentru a aduce mai mulți clienți
 • multe altele
Din momentul in care energiile si sectoarele se cunosc, cu aplicarea remediilor, putem avea o casa cu Feng Shui, o casa cu armonie si prosperitate. Feng Shui vă poate ajuta să creați un mediu care să vă susțină succesul, să vă ghideze spiritul, să vă stimuleze creativitatea, să vă promoveze sănătatea și să vă susțină relațiile. Pentru o evaluare Feng Shui, se foloseste atat scoala formei cat si scoala busolei, relatia celor 2 scoli este interdependenta si nu se pot separa. Cand spunem scoala formei, ne referim la obiecte, tot ceea ce poate fi vazut, pe cand scoala busolei se refera strict la energiile Feng Shui – forte ale naturii sau stele zburtoare, pe care nu le putem vedea, dar care pot fi puse in evidenta prin masuratori si calcule. In prima parte a consultării dvs. se discuta obiectivele și preocupările dvs. principale. După o evaluare atentă a spațiului/biroului dvs., sunt sugerate ajustări și remedii adaptate nevoilor dvs. Acestea sunt adesea simple, distractive și necostisitoare. Descoperim inima și sufletul biroului, trezindu-va spiritul afacerii. Feng Shui este un medicament de mediu care creează frecvențele care stimulează bunăstarea. Plasează obiectele obișnuite ale realității materiale zilnice, cum ar fi plantele, mobilierul, iluminatul și culoarea, în poziții care creează o rezonanță armonică cu bună avere. Feng Shui obține rezultate!

Tarife

Pretul pentru o Consultanta Feng Shui Traditional Business este in functie de spatiul propriu zis. In acesta consultanta, este inclusa GRATUIT si analiza BaZi pentru administrator.

Preturi consultanta Birouri / Afacere :

 • 25-50 MP = 8 Euro/MP
 • 50-500 MP = 7 Euro/MP
 • < 500 MP = 5 Euro/MP
*Observatie: spatiile mai mici sau egale cu 25 mp au pret fix – 200 Euro. *Preturile nu contin TVA.