Astrologie / Bazi / Coloanele DestinuluiBaZi
este un sistem de astrologie chinezesc vechi, care se bazează pe data și ora nașterii persoanei. Diagrama descrie povestea vieții unei persoane bazată pe cele cinci elemente și modul în care se combină, se ciocnesc și interacționează între ele într-o diagramă a destinului. BaZi este o lectură astrologică sofisticată. În Occident se numește „Cei Patru Piloni ai Destinului”sau „Cele Patru Coloanele ale Destinului”. O diagramă BaZi este analizată de un practician și odată decodată, poate prezice cu exactitate averea, personalitatea, norocul, sănătatea, relațiile romantice și dinamica relațiilor de familie. Partea superioară a unei diagrame BaZi constă în cele zece tulpini ceresti. Aceste tulpini sunt elementele : Foc, Pamant, Metal, Apa, Lemn, fiecare cu o polaritate masculina si feminina. Partea de mijloc a graficului sunt cele 12 semne astrologice de animale. Aceste animale sunt numite ramurile pământești ale diagramei : Sobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Porc. Fiecare rând vertical din diagramă este Jia Zi sau stâlp. Practicantul BaZi poate citi interacțiunile acestor cinci elemente în diagramă, le poate decoda, astfel încât clientul să poată înțelege calea sa de viață. Există, de asemenea, Stâlp de noroc care vine la fiecare 10 ani. Există, de asemenea, Stâlpi anuali care vin în cursul anului.

Dupa traducerea datei de nastere, cunoastem semnul si animalul ce ne da caracterul personal. Cunoscand aceste date, ne cunoastem propriile atuuri si le putem folosi in avantajul nostru. De asemenea, devenim constienti si de slabiciunile noastre pe care le putem rectifica.

Inca de la nastere, se poate stabili profilul starii de sanatate, astfel putand sa imbunatatim starea de sanatate si sa minimalizam riscul de imbolnavire. Prin BaZi intelegem viata noastra, intelegem caracterul unei persoane, starea de sanatate si multe altele. Unul dintre cele mai frecvente citate proverbe chinezesti spune: “La inceput este destinul, apoi urmeaza norocul, pe urma Feng Shui, pe locul patru vine caritatea si pe locul cinci vine studiul.” Acestia sunt cei cinci factori esentiali care contribuie la succesul in viata. Numai un practician BaZi poate decoda diagrama pentru a ajuta clientul să-și înțeleagă calea vieții. Diagrama BaZi este folosită de practicanții Feng Shui ca instrument de diagnosticare pentru a ajuta clientul să înțeleagă propriul destin.

Tarife

Pentru analiza BaZi, avem nevoie doar de data nasterii (an, luna, zi, ora ) a persoanei analizate.

Astrograma costa 300 Ron/persoana.

Previziunile pentru anul 2023 costa 300 Ron/persoana.


*Preturile nu contin TVA.

FIRE – Foc ul reprezinta starile de iubire

Focul se manifesta vara. Vara este una din manifestarile energiei numita foc. Ce inseamna vara în natura? Apogeul manifestării potentialitatilor naturii – tot ce era in stadiu de samanta iarna, atinge acum exteriorizarea maxima.

EARTH – Pamantul este in judecata, in gandirea noastra

Pamantul se manifesta in fiecare anotimp. El este un fel de nucleu, de centru in care se intoarce fiecare element inainte de a se transforma in elementul pe care il naste. Este punctul terminus al unui sezon ce anunta un alt sezon. Este un fel de mormant, de baza in care elementul care a atins apogeul in sezonul (anotimpul) tocmai incheiat, se duce si se transforma in elementul pe care il naste, anuntand apogeul acestui nou element.

METAL – Metalul il regasim in starile de tristete

Metalul se manifesta toamna. Toamna este una din manifestarile energiei numita metal. Ce este toamna în natura? Întoarcerea catre nemanifestare.

WATER – Apa o putem simti in starile de teama

Apa se manifesta pregnant iarna. Iarna este una din manifestarile acestei energii numita apa. Ce inseamna iarna in natura? Viata nemanifestata, potentialitate.

WOOD – Lemnul se regaseste în starile de manie

Lemnul se manifesta pregnant primavara. Primavara este una din manifestarile energiei numita lemn. Ce este primavara in natura? Crestere, expansivitate, tendinta vietii nemanifestate, potentiale de a iesi la iveala, de a se naste, de a se manifesta. Cum se spune, natura revine la viata, renaste.