Despre noi

Descoperiți metodele Feng Shui pentru a vă sprijini, în noroc, fericire, prosperitate, longevitate și bogăție.

Giorgiana Teodorescu a fost formată și a absolvit cursurile acreditate de Federația Internațională de Feng Shui (IFSA), susținute în Romania de Maestru recunoscut Internațional – Cristina Groza, parte din școala Marelui Maestru Raymond Loo și Președinta Asociației Internationale de Feng Shui – Filiala România, Asociație unde Giorgiana este Membru Asociat. Giorgiana are o pregătire și o experiență suplimentară în Resurse Umane, contabilitate, abilitățile de afaceri, vânzări și cunoștinte legate de metafizică. Indiferent dacă vă interesează crearea unei vieți fericite a familiei, îmbunătățirea prosperității și a bogăției, aducerea oamenilor de ajutor în sfera voastră, menținerea sănătății, aducerea binecuvântărilor copiilor dvs., creșterea cunoștințelor și faimă, promovarea și succesul muncii dvs. sau păstrarea relațiilor și căsătoriile armonioase, intrați în legătură cu noi, iar Giorgiana Teodorescu va fi ghidul vostru.

Astăzi, dorim să ne bucurăm de Feng Shui, să realizăm expertize pentru companii și persoane care doresc echilibrul, armonie și bunăstare în viața de familie, carierele lor și, în general, în viața lor!

Recomandari

# Simply awesome!! A great bazi and feng shui consultancy services !! – Camelia Berbece

# Daca vreti sa aflati lucruri nestiute despre voi si sa faceti lucrurile sa functioneze asa cum va doriti, va recomand sa apelati la Feng Shui Group – Elena Groza Ilie

# Nota 10! Foarte profi! – Trandafir Nicoleta Nadia

# Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de Giorgiana si o recomand cu mare încredere! – Felicia Chiojdeanu

Diplome absolvite