Cipru – un mic paradis!

In acest articol, va voi arata efectele energiilor pozitive folosite si sustinute intr-o afacere(terasa/restaurant/bar – in cazul de fata), dar si efectele energiilor negative.

Am avut placerea sa vizitez Cipru si chiar va recomand si voua, in afara de faptul ca este cald si placut, mancarea este foarte gustoasa, iar oamenii zambitori si primitori. In Cipru zambesti de dimineata pana seara, mai ales sub mangaierea razelor de soare puternice.

Daca nu ma credeti, va atasez o mica amintire de pe plaja Nissi Beach Agia Napa.

1000_nissi_beach_agia_napa_1-marcus-bassler-ed-n-1000x6671

In momentul in care aveti o afacere sau doriti sa deschideti una, trebuie sa fiti atenti la anumite detalii vizibile tuturor.

In primul rand, trebuie sa observati ce afaceri sunt in zona, cum sunt pozitionate, cum au intrarea, unde au receptia sau casa de marcat si daca afacerea respectiva este sau nu prospera.

In cazul in care afacerea dvs. nu are profit, atunci trebuie sa apelati la un consultant Feng Shui(ma puteti contacta aici) sau puteti analiza diferentele fata de “vecinii” pe care-i aveti in zona (Observatie : fara calcule exacte si masuratori, rezultatele sunt incerte).

Pentru a intelege mai bine, va voi atasa poze cu cateva restaurante care au intrarea pe o energie de prosperitate, iar ulterior, voi atasa poze si cu un restaurant foarte frumos, la care s-au facut investitii foarte mari, dar care din pacate nu are intrarea pe o energie de prosperitate, prin urmare nu are atractie pentru clienti, deci nici profit.

Tin sa mentionez ca aceste restaurante sunt toate pe aceeasi strada si aceeasi parte a strazii, diferenta dintre ele este INTRAREA in local si am marcat-o cu sageti rosii, pentru a le observa mai repede.
4                  3

 

 

 

 

 

 

 

 

2 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate aceste localuri prezentate mai sus, aveau clienti la orice ora. Ce detalii observam?

Toate intrarile sunt prin fata, in fata restaurantelor este o strada dreapta circulata.

In interiorul localelor, casele de marcat sunt in linie cu intrarea, cine incaseaza nota de plata se uita spre strada(spre energia buna).

Acum va atasez si 2 poze cu restaurantul la care s-au facut investitii mari dar fara prea mult noroc.

img_8873                            img_8874

Ce observam aici ? Este pe aceeasi strada, pe aceeasi parte, insa intrarea in local se face prin intermediul unor scari ce sunt pe lateral-ul localului, iar casa de marcat nu este indreptata spre energia de prosperitate.

Daca patronul restaurantului aduce modificari asupra intrarii si orienteaza casa de marcat spre energia de prosperitate, atunci toate se vor schimba, iar clientii incep sa apara si sa aduca pofit acestei afaceri.

Doar cu ajutorul unor mici modificari, afacerea o sa ii devina prospera.

Prin urmare, daca detineti o afacere si nu va aduce profit, atunci trebuie sa apelati la un consultant Feng Shui (ma puteti contacta aici) sau puteti incepe sa observati diferentele dintre afacerile voastre si ale “vecinilor”(Observatie : fara calcule exacte si masuratori, rezultatele sunt incerte).

Energiile bune ne ajuta doar daca sunt sustinute. Noi sustinem energiile favorabile noua, iar ele ne sustin pe noi.

Va doresc o zi magica si plina de evenimente placute !

Comentarii