Azi m-am gandit sa va dau inca un exemplu, din ceea ce putem descoperii cu ajutorul Celor 4 Coloane ale Destinului/BAZI.

Acestea sunt reprezentate de coloanele Orei, Zilei, Lunii si Anului.

save

Ziua de nastere a fiecarei persoane, ne indica elementul sinelui(elementul care ne da informatii despre noi, despre caracterul nostru) dar si casa partenerului(reprezentat de iubit/a sau sot/sotie).

save1

save-8

Daca o persoana se naste cu elemente identice, la elementul sinelui si la elementul ce se afla in casa partenerului, atunci acestea ne indica faptul ca persoana in cauza se simte egala cu partenerul de viata, simte ca are o relatie armonioasa si prietenoasa. Persoana in cauza simte ca vor merge impreuna pe suisuri si coborasuri in viata.

De exemplu :

1. Elementul sinelui este pamant si casa partenerului, de asemenea, face parte din elementul pamant (astfel, casa partenerului este ocupat de dragon, capră, câine sau bou).

2. Elementul sinelui este foc si casa partenerului, de asemenea, face parte din elementul foc (astfel, casa partenerului este ocupat de șarpe sau cal).
foc-si-pamantAici este lista animalelor  și elementul din care fac parte:

  • Tigru și Iepure = Lemn
  • Șarpe și Cal = Foc
  • Maimuță și Cocoș = Metal
  • Porc și Șobolan = Apă
  • Dragon, Capră, Câine și Bou = Pământ

calculator site

 

Daca nu cunoasteti elementul zilei de nastere atunci cea mai simpla varianta este sa mergeti pe prima pagina din site, acolo gasiti un calculator unde introduceti data de nastere a partenerului/partenerei, apasati butonul „Calculate” si vedeti ce scrie la „Day”.

 

Ma puteti gasi si pe Facebook sau Instagram.

Comentarii