2020 este un an de Sobolan de Metal. In acest moment foarte multe tari, inclusiv Romania, se lupta cu acest virus Covid 19. Daca ar fi sa ne uitam putin in Metafizica chineza, putem sa detaliem  si sa explicam pe cat posibil acest “fenomen”.

Prin urmare in Metafizica chineza sunt 5 elemente : Metal, Apa, Lemn, Foc si  Pamant, dar si 3 cicluri ale acestor elemente : ciclul de productie, ciclul de slabire si ciclul de control.

Aveti figura de mai jos, pentru a intelege aceste cicluri :

  • ciclul de productie : Lemnul produce Focul, care produce Pamant, din care iese Metal, Metalul topit este lichid si astfel avem elementul Apa, iar cu ajutorul Apei se produce Lemnul;
  • ciclul de slabire : Lemnul slabeste Apa (cand avem prea multi copaci, acestia au nevoie de foarte multa Apa), Apa slabeste Metalul, Metalul slabeste Pamantul (din Pamant facem rost de Metal, nu?), Pamantul slabeste Focul ( daca punem Pamant peste Foc, il stingem), iar Focul slabeste Lemnul (daca punem Foc si Lemn, acesta din urma arde).
  • ciclul de control : Metalul controleaza Lemnul (cu ce tai un copac? cu un topor care este din Metal), Lemnul controleaza Pamantul (prea multi copaci intr-un singur loc, inseamna din ce in ce mai putin Pamant), Pamantul controleaza Apa (daca punem Pamant in Apa, ce se intampla? nu prea mai ramanem cu Apa), Apa controleaza Focul ( daca turnam Apa peste Foc, il stingem), Focul controleaza Metalul (daca punem Foc si Metal, acesta din urma se topeste).

cicluri productie slabire si control

Fiecare element are caracteristici diferite atunci cand ne raportam la sanatate, cu parti bune sau mai putin bune.

Inainte sa incep, as vrea sa va explic cu ce se “ocupa” fiecare element si ce organ este reprezentat de acesta.

Pentru Metal avem : plamani, intestin gros, creier

Pentru Apa avem : rinichi si vezica urinara, edeme si retentia de apa, infectii urinare, sistem imunitar

Pentru Lemn avem : artere, vene, membre, ficat, vezica biliara

Pentru  Foc avem : ochi, inima, intestin subtire

Pentru Pamant avem : piele, tesuturi, muschi, tumori

Dupa cum am vazut mai sus, Metalul este cel ce corespunde plamanilor. Anul acesta fiind un an de Metal, apar probleme cu plamanii. Pe langa acest aspect, 2020 stim ca este un an de Sobolan de Metal, iar Sobolanul reprezinta Apa. Metalul ce sta deasupra Apei, reprezinta un Metal slab, adica plamanii sunt slabi/ plamanii sunt reci, asa cum s-a si demonstrat prin acest Virus Covid 19 care ataca plamanii.

Elementul Metal trebuie prelucrat pentru a deveni un instrument folosit, iar pentru acest lucru avem nevoie de Foc ( Foc – ul topeste Metalul, nu? ), element ce lipseste in anul 2020. Fara Foc, plamanii au o problema in acest an. Pentru a sustine plamanii, o persoana trebuie sa aiba Foc sau Pamant in Coloanele Destinului.

Elementul Apa ataca sistemul imunitar al oamenilor. Virusul Covid 19 se raspandeste deoarece sistemul imunitar nu functioneaza cum trebuie, de aceea persoanele in varsta sunt mai susceptibile.

O persoana cu un sistem imunitar bun, este o persoana ce are elementele Foc si Apa in echilibru. Daca elementul Apa este prea puternic sau prea slab, atunci vorbim de un sistem imunitar slab, prin urmare si sanse mai mari pentru a prinde acest virus.

Persoanele ce nu au elementul Foc in destin (in cele 4 Coloane ale Destinului), au sanse foarte mari sa ia acest virus si sa fie destul de rau afectati, unii chiar total.

Cand a inceput Codiv 19 ?

Toata aceasta situatie a inceput intr-o luna de Porc ( ce contine elementul Apa), adica atunci cand sistemul imunitar scade. Facand o mica paranteza, fiecare luna din cele 12 ale unui an, reprezinta un element din cele 5 prezentate anterior. In momentul in care intram intr-o luna noua, cu un nou element, acesta ne ajuta sau nu, in functie de fiecare destin. Insa daca luam ca si exemplu luna Noiembrie care este o luna de Apa, atunci persoanele ce au deja un dezechilibru de elementul Apa in destin, sunt cei mai vulnerabili cand vorbim de sistemul imunitar. Si daca tot discutam de lunile anului, spre exemplu, lunile Mai si Iunie ce vor urma in  2020 sunt luni de Foc. Ce inseamna ? Vine elementul ce lipseste si ne salveaza. In aceste luni vom observa o ameliorare a acestui virus.

Luna Mai este o luna de Sarpe si daca stam sa ne gandim cum este caracterul acestui animal, atunci ne vom da seama ca aceasta luna o sa fie una inselatoare si chiar daca aceasta luna are elementul Foc, acesta este atacat de elementul apei din acest an.

Prin urmare virusul o sa fie putin mai controlat in aceasta luna. Sunt tari ce vor iesi din criza Covid 19 si tari ce nu vor avea aceasta sansa.

In luna Iunie vom avea parte si de ciocnire, anul se ciocneste cu luna, ceea ce aduce schimbari. Chiar daca Covid 19 o sa fie controlat, acesta nu o sa fie eliminat in totalitate.

Prin urmare este foarte posibila o revenire a lui in lunile de iarna : Noiembrie, Decembrie si Ianuarie.

O legatura intre Metafizica chineza si Covid 19, este faptul ca anul 2020 este un an de Sobolan, iar acest virus, este cunoscut ca provine de pe piata animalelor, de la serpi si lilieci (iar daca stai sa te gandesti, liliacul este un sobolan cu aripi).

 

O intrebare ce mi-a fost adresata  : De ce au murit atatia oameni in Italia?STELE ZBURATOARE 2020 FENG SHUI

Daca ne uitam la stelele zburatoare din Feng Shui, atunci observam ca in anul 2020, steaua 2 este in Sud, iar Italia apartine Europei de Sud. Steaua 2 asa cum se cunoaste, aduce boala si nu este o stea buna in epoca in care suntem acum. In Italia sunt foarte multi batrani, iar sistemul lor imunitar slabit a fost atacat.

 

O alta intrebare a fost : 2021 o sa fie mai rau decat anul 2020 ?

Pentru acest lucru, trebuie analizat acest an.ox fsg

2021 este anul Boului de Metal. Metalul este iar prezent, prin urmare si plamanii sunt iar afectati, doar ca de aceasta data, Metalul sta pe elementul Pamant (nu ca in 2020 pe elementul Apa). Ce inseamna pentru noi acest lucru?  Boul este un element de Pamant, un pamant moale, un pamant umed, un pamand slab. Eliminarea acestui virus o sa se faca undeva in 2021, insa prin luna Iulie.

Anul 2021 este un an de Metal, insa Metal Yin, ceea ce inseamna un Metal mai rafinat, bijuterii, ace. De aici se deduce ca in 2021 foarte multe persoane vor fi vaccinate impotriva acestui Covid 19.

O alta legatura intre acest virus Covid 19 si Metafizica chineza este ca energia anului 2020, a anului de Sobolan, este raspandita pe toata planeta, insa sunt zone care nu sunt atat de afectate : zone precum desertul Sahara unde elementul Foc este foarte puternic – inamicul gripei , sau mai sunt tari care iau decizii si masuri rapid, care limiteaza oamenii sa iasa din case – astfel primesc virusul tot mai putini oameni.

In Bucuresti spre exemplu, toti respiram acelasi aer, insa destinul fiecaruia este diferit asa cum si liberul arbitru isi spune cuvantul in aceasta situatie (stau sau nu in casa).

Daca te stii cu un sistem imunitar slab, daca te stii cu probleme la plamani, atunci stai in casa.

rat fsgAnul 2020, este anul Sobolanului, iar acesta este element de Apa care mai insemna si frica. Ce face frica? Influenteaza situatie financiara, influenteaza banii.

Spuneam inca de anul trecut sa avem grija si sa ne strangem bani, sa renuntam la cheltuielile inutile.

Ramane sa vedem ce “surprize” economice vom avea din luna August 2020…pana atunci, economisiti si stati in casa!

Comentarii